Farma & Voeding

Geen enkele industrie kent zulke strenge normen en eisen als de farmaceutische en voedingsmiddelenindustrie. Met onze ervaren specialisten en hoogwaardige producten zijn we al jaren een betrouwbare partner op het gebied van hygiënische perslucht, vacuüm-installaties en onderhoudsproducten.

Luitec is uw specialist op het gebied van compressoren en persluchtbehandeling. De afgelopen jaren hebben we ons steeds meer gespecialiseerd in steriele perslucht voor de farmaceutische, verpakkings- en voedingsmiddelenindustrie. We werken uitsluitend met producten van de hoogste kwaliteit. Van ontwerp tot aan installatie ontzorgen we u volledig.

Naast compressoren en persluchtbehandeling levert Luitec een compleet programma onderhoudsproducten, gereedschappen en aanverwante producten. Veelal ook producten volgens vereiste standaards als NSF, FDA en USP.

De volgende productgroepen behoren tot ons standaard leveringspakket voor de farmaceutische- en voedingsmiddelenindustrie:

• Compressoren
• Persluchtbehandeling
• Pompen
• Stromingstechniek
• Aandrijftechniek
• Onderhoudsproducten

Al meer dan 25 jaar leveren wij onze producten en diensten aan bedrijven binnen deze industrie. We beschikken over uitgebreide applicatiekennis en werken met gerenommeerde leveranciers. Wilt u ook verzekerd zijn van een efficiënte en veilige productie? Onze specialisten helpen u graag verder.

 

 

Enkele van onze leveranciers

Product categorieën

Onze diensten

Case

Weer leven in de brouwerij

Onze klant, een van de grootste brouwerijen in Nederland, had uitdagingen met hun pomp waar filterwater met 10% schelpdeeltjes doorheen stroomt.

‘’Drank maakt meer kapot dan je lief is’’, kunnen we hier letterlijk nemen. Na de zoveelste membraanbreuk, die zorgde voor werkonderbrekingen en hogere arbeidskosten, zocht de brouwerij een langdurige oplossing.

 

Klanten

Neem gerust contact met ons op… 

Vragen over onze producten of diensten?
Onze specialisten staan u graag te woord.

Contactfoto