Industrieën

Luitec ontzorgt u volledig op het gebied van procesafsluiters en pneumatische besturing.
Pharma en Voeding

Jacht- & Scheepsbouw

Ieder jacht is uniek en moet tot in de kleinste details voldoen aan de wensen van de klant. Perfectie en technologische innovatie staan dan ook centraal bij het werken in deze industrie. Binnen de jacht- & scheepsbouw is de klant soms letterlijk koning.

icon petro chemical

Transport & Logistiek

Veiligheid staat voorop bij onze oplossingen voor pneumatische besturingstechniek van procesafsluiters in de (petro) chemie. Met het Herion en Maxseal programma bieden we u de beste producten in de markt. Vanzelfsprekend zijn deze producten ATEX gecertificeerd.

icon energy

Farma & Voeding

Geen enkele industrie kent zulke strenge normen en eisen als de farmaceutische en voedingsmiddelenindustrie. Met onze ervaren specialisten en hoogwaardige producten zijn we al jaren een betrouwbare partner op het gebied van hygiënische perslucht, vacuüm-installaties en onderhoudsproducten.

icon industry

Drinkwaterbedrijven

Duurzaamheid en beschikbaarheid van drinkwater wordt een steeds belangrijker thema. Met onze servicecontracten op het gebied van perslucht dragen we hier direct aan bij. Storingen worden adequaat verholpen en via lekkage surveys verlagen we het energieverbruik.

icon industry

Algemene industrie

De algemene industrie is de bedrijfstak waarin wij onze wortels hebben. Het is daarom niet vreemd dat deze branche een speciale aantrekkingskracht op ons uitoefent. Met name het gereedschapsprogramma maakt dat wij veelal aan constructiebedrijven leveren.

Neem gerust contact met ons op… 

Vragen over onze producten of diensten?
Onze specialisten staan u graag te woord.

Contactfoto