Industrieën

Luitec ontzorgt u volledig op het gebied van persluchtsystemen, pompen en technische componenten.
Pharma en Voeding

Jacht- & Scheepsbouw

Ieder jacht is uniek en moet tot in de kleinste details voldoen aan de wensen van de klant. Perfectie en technologische innovatie staan dan ook centraal bij het werken in deze industrie. Binnen de jacht- & scheepsbouw is de klant soms letterlijk koning.

icon petro chemical

Transport & Logistiek

Efficiency en automatisering zijn de sleutelwoorden voor de ontwikkelingen binnen de transport & logistieke sector. De aansturing van deze processen door middel van perslucht speelt hierbij een zeer bepalende rol. Van persluchtinstallaties tot pneumatische componenten, besturingskasten en leidingwerk, Luitec biedt het complete pakket om de aansturing van uw logistieke proces te optimaliseren.

icon energy

Farma & Voeding

Geen enkele industrie kent zulke strenge normen en eisen als de farmaceutische en voedingsmiddelenindustrie. Met onze ervaren specialisten en hoogwaardige producten zijn we al jaren een betrouwbare partner op het gebied van hygiënische perslucht, vacuüm-installaties en onderhoudsproducten.

icon industry

Drinkwaterbedrijven

Duurzaamheid en beschikbaarheid van drinkwater wordt een steeds belangrijker thema. Met onze servicecontracten op het gebied van perslucht dragen we hier direct aan bij. Storingen worden adequaat verholpen en via lekkage surveys verlagen we het energieverbruik.

icon industry

Algemene industrie

De algemene industrie is de bedrijfstak waarin wij onze wortels hebben. Het is daarom niet vreemd dat deze branche een speciale aantrekkingskracht op ons uitoefent. Met name het gereedschapsprogramma maakt dat wij veelal aan constructiebedrijven leveren.

Neem gerust contact met ons op… 

Vragen over onze producten of diensten?
Onze specialisten staan u graag te woord.

Contactfoto