Service

Luitec ontzorgt u volledig op het gebied van persluchtsystemen, pompen en technische componenten.

Naast advisering en levering van hoogwaardige componenten, nemen wij graag uw werk uit handen. We bieden daarom aanvullende services, om prestaties te verhogen en de levensduur van uw installatie te verlengen.

Advies en standaardisatie

Keuring & inspectie

De persluchtinstallatie speelt een belangrijke rol in uw productieproces. De beste kwaliteit garanderen wij door de mogelijkheid onze installatie te laten certificeren door erkende keuringsinstanties, waaronder Lloyds, en indien maritiem gerelateerd, Bureau Veritas . Dit is mogelijk op eigen locatie. Ook het afstellen en certificeren van veerveiligheden behoort tot de mogelijkheden.

Advies en standaardisatie

Persluchtsystemen onderhoud

Naast het leveren en installeren van persluchtsystemen bieden wij een volledig onderhoudsprogramma aan. Onze onderhoudsdiensten bestaan uit periodiek onderhoud en storingsbezoeken, ondergebracht in een servicecontract, aangepast op uw wensen. Ook inbedrijfstellingen horen hierbij, zowel in binnen-en buitenland.

Valve Repair

Compressoren verhuur & occasions

Wanneer u tijdelijk (extra) perslucht nodig heeft, bieden wij huurcompressoren voor elke persluchtbehoefte. Onze verhuurvloot bestaat uit elektrisch- en dieselgedreven compressoren. Ook voor occasion inkoop en verkoop kunt u bij ons terecht.

Cilinderbouw

Lekdetectie

Om onnodige energiekosten door persluchtverlies tegen te gaan, beschikt Luitec over geavanceerde meetapparatuur om lekkages te detecteren. Uiteraard leveren wij de te vervangen onderdelen en repareren onze eigen servicemonteurs uw lekkages.

Afsluiter automatisering

Persluchtmeting

Bij wijzigingen in het productieproces kan de persluchtbehoefte binnen uw productieomgeving wijzigen. Om nauwkeurig te analyseren welke update uw persluchtsysteem nodig heeft, kunnen wij metingen uitvoeren inclusief een duidelijke rapportage en een eerlijk advies. Ons doel is om uw persluchtinstallatie zo efficiënt mogelijk te laten draaien met de hoogste graad van bedrijfszekerheid.

Afsluiter automatisering

Pomponderhoud

Luitec is uw partner voor het verhelpen van storingen aan uw pomp tot aan het volledig onderhouden van uw rotating equipment. Hierbij is werken op snelheid en in kleine ruimtes, zoals in de maritieme sector, geen enkel probleem. Vanuit onze expertise adviseren wij u ook graag over verbeteringen aan uw sealsystemen om de levensduur van uw pomp te verlengen.

Afsluiter automatisering

Balieverkoop, voorraadbeheer & logistieke services

Om uw bedrijfscontinuïteit te garanderen beschikken wij over een verkoopbalie. Technische componenten van gereedschap tot aan onderhoudsproducten zijn uit voorraad leverbaar. Wij werken samen met E/D/E, de grootste inkoop confederatie in Europa, waardoor we beschikking hebben een zeer grote voorraad die waar nodig via dropshift en/of nachtlevering snel geleverd kan worden.

Afsluiter automatisering

Slangassemblages

Met een uitgebreid programma aan slangen en slangkoppelingen maken wij zeer snel de juiste slangassemblages voor zowel lage- als hogedruk slangen. Ook bij grotere aantallen kunnen wij u snel van dienst zijn door de nauwe samenwerkingen met onze fabrikanten.

Afsluiter automatisering

Yacht supplies

Door de jarenlange ervaring in de luxe jachtbouw en maritieme sector heeft Luitec een uitgebreid netwerk opgebouwd met scheepseigenaren, tussenhandelaren en scheepswerven. Met ons uitgebreide leveringspakket, dat nauw aansluit op uw behoefte, kunnen wij snel leveren.

Afsluiter automatisering

Downloads

Wij hebben allerlei downloads van product brochures tot technische specificaties voor u klaar gezet. Download ze gratis.Download ze gratis.Download ze gratis.

Neem gerust contact met ons op… 

Vragen over onze producten of diensten?
Onze specialisten staan u graag te woord.

Contactfoto