Transport & Logistiek

Efficiency en automatisering zijn de sleutelwoorden voor de ontwikkelingen binnen de transport & logistieke sector. De aansturing van deze processen door middel van perslucht speelt hierbij een zeer bepalende rol.

In de automatisering van distributiecentra is er een toenemende vraag naar persluchtinstallaties voor de aansturing van logistieke processen of het verpakken van goederen. Bedrijven weten hiervoor steeds vaker de specialisten van Luitec te vinden. Niet heel gek gezien de brede en unieke dienstverlening die Luitec hier te bieden heeft. Van engineering tot installatie en service vind u hier onder een dak.
Van perslucht installatie tot pneumatische componenten, besturingskasten en leidingwerk. Het complete pakket aan producten van verschillende leveranciers zijn te vinden in het assortiment. Hiermee is Luitec in staat projecten turn-key aan te bieden en op te leveren.

De volgende productgroepen behoren tot ons standaard leveringspakket voor transport & logistiek:
• Compressoren
• Persluchtbehandeling
• Besturingskasten
• Pneumatische componenten
• Slangen & Koppelingen
• Aandrijftechniek

Al meer dan 25 jaar leveren wij onze producten en diensten aan bedrijven binnen deze industrie. We beschikken over uitgebreide applicatiekennis en werken met gerenommeerde leveranciers. Wilt u ook verzekerd zijn van een efficiënte en veilige productie? Onze specialisten helpen u graag verder.

Enkele van onze leveranciers

Product categorieën

Onze diensten

Case

Een lokale samenwerking in Alphen aan den Rijn

Sinds de opening van hun eerste winkel in 1967 groeit onze klant Zeeman, de welbekende textielgigant, nationaal en internationaal. Met een uitbreiding van hun expeditiecentrum stijgt ook de vraag naar perslucht. Daar Zeeman geworteld is in Alphen aan den Rijn, kwam Luitec ditmaal letterlijk om de hoek kijken om de persluchtvoorziening klaar te maken voor de toekomst.

Neem gerust contact met ons op… 

Vragen over onze producten of diensten?
Onze specialisten staan u graag te woord.

Contactfoto