Over ons

Wij zijn Luitec. Een jong familiebedrijf met meer dan 25 jaar ervaring als industriële leverancier en dienstverlener op het gebied van persluchtsystemen, pompen en technische componenten. Met een team van zo’n 15 medewerkers werken wij iedere dag aan het verlagen van de onderhoudskosten en ontzorgen van onze klanten.

In 1996 is Luitec gestart als technische dienstverlener voor de algemene industrie. Al snel kwam hier ook de maritieme sector bij. Met name met de dienstverlening richting de luxe jachtbouw heeft Luitec naam opgebouwd.
Met de jaren groeide ook het product en diensten aanbod. Ooit begonnen met gereedschappen ontzorgen we nu onze klanten op het gebied van aandrijftechniek, stromingstechniek, persluchtinstallaties en pompinstallaties. Een zeer compleet programma waarbij kwaliteit van de producten en de geleverde service voorop staat.
Persoonlijk contact vinden we belangrijk omdat we geloven dat we in overleg tot de beste oplossing kunnen komen. “Techniek met een menselijk gezicht” daar geloven wij in.

Contact

Werken bij

Van Stenis Group in een notendop

Luitec is onderdeel van de Van Stenis Group. De naam Van Stenis Group is een onderstreping van de intensieve samenwerking tussen Luitec, Sellon en Luitec. Bedrijven die werkzaam zijn in dezelfde industrieën, maar met ieder zijn eigen specialisme. Wat we gemeen hebben? Al onze producten en services zijn gericht op optimaliseren van de “flow” binnen het productieproces. Het verhogen van de standtijd en het doorvoeren van technische en energiezuinige verbeteringen is hierbij ons uitgangspunt. Kortom, onze producten en diensten zijn complementair aan elkaar. Een samenwerking waar u uw voordeel mee kunt doen.

De Van Stenis Group is een onderstreping van de intensieve samenwerking tussen Luitec, Sellon en Luitec. Alle bedrijven zijn werkzaam in dezelfde industrieën, maar met ieder een eigen specialisme. Een samenwerking waar u uw voordeel mee kunt doen.

Sellon is uw industriële dienstverlener bij het verhogen van betrouwbaarheid en verlengen van standtijd van uw rotating equipment. Naast het verlenen van service, is Sellon ook uw leverancier van hoogwaardige afdichtingen, industriële pompen en technische onderhoudsproducten.

Startflow is uw industriële leverancier en dienstverlener binnen de procesindustrie. Van advies tot installatie, van engineering tot assemblage en onderhoud aan componenten en systemen. Startflow ontzorgt u volledig op het gebied van procesafsluiters en pneumatische besturing.

Van Stenis Services is uw serviceverlener op het gebied van onderhoud aan uw pompen, afsluiters en persluchtinstallaties. Met gebundelde krachten van de monteurs binnen de Van Stenis Group pakken wij het onderhoud en het verhelpen van storingen aan uw installatie procesbreed aan.

Neem gerust contact met ons op… 

Vragen over onze producten of diensten?
Onze specialisten staan u graag te woord.

Contactfoto