Projecten

Luitec ontzorgt u volledig op het gebied van persluchtsystemen, pompen en technische componenten.

Luitec heeft een goed geoutilleerde werkplaats, waar wij tal van handelingen verrichten. Naast het repareren van systemen en producten, worden er systemen en oplossingen geëngineerd op klant specifieke vragen. In vrijwel elke markt waar Luitec aanwezig is, helpen wij klanten met oplossingen die niet standaard zijn. Met name wanneer de standaard producten niet meer een pasklare oplossing geven is Luitec in staat om de technische oplossing zelf te ontwikkelen, engineering dus in eigen huis!

Onze engineers hebben jarenlange ervaring, zijn VCA gecertificeerd en worden geregeld bijgeschoold.

Pneumatische besturingssystemen

Persluchtinstallaties & conditionering

Luitec is uw partner voor het ontwerpen en plaatsen van persluchtinstallaties. We vertalen uw persluchtbehoefte naar een energiezuinige persluchtinstallatie op maat. Uiteraard wordt de installatie gebruiksklaar opgeleverd door ons serviceteam voor een complete ontzorging.

Pneumatische besturingssystemen

Bronafzuiging & klimaatbeheersing

Comfortabele werkomstandigheden zorgen voor een maximale productiviteit in uw productiehal. Om een goede binnenluchtkwaliteit te garanderen bieden wij totaaloplossingen op het gebied van klimaatbeheersing, bron- en ruimtelijke afzuiging.

Retrofit

Perslucht leidingsystemen

Een veilig en efficiënt persluchtleidingsysteem is onmisbaar bij uw persluchtinstallatie. Luitec verzorgt het leidingwerk dat nodig is om persluchtpunten op de gewenste locaties te realiseren. Met een compleet programma leidingsystemen ontwerpen, leveren en installeren wij een persluchtleidingsysteem op maat.

Pneumatische besturingssystemen

Nieuwbouw & refit jachtbouw

Luitec is uw adviseur van pompsystemen, persluchtvoorziening en aanverwante appendages voor botenbouwers en luxe jachtwerven. Ook tijdens het bouwtraject blijven we in nauw contact om u te ontzorgen in de verschillende bouwfases.

Afsluiter automatisering

Pneumatische besturingssystemen

Naast het leveren van pneumatiekcomponenten ontwikkelt en assembleert Luitec al vele jaren hoogwaardige besturingssystemen en andere luchtgestuurde apparatuur. Van ontwerp tot en met de opbouw, alle stappen worden in-huis uitgevoerd.

Neem gerust contact met ons op… 

Vragen over onze producten of diensten?
Onze specialisten staan u graag te woord.

Contactfoto