Drinkwaterbedrijven

Duurzaamheid en beschikbaarheid van drinkwater wordt een steeds belangrijker thema. Met onze servicecontracten op het gebied van perslucht dragen we hier direct aan bij. Storingen worden adequaat verholpen en via lekkage surveys verlagen we het energieverbruik.

Binnen drinkwaterbedrijven wordt veel gebruik gemaakt van perslucht en vaak sterk verspreid over diverse locaties. Met een actieve monitoring wordt stilstand van de bedrijfsprocessen tot een minimum beperkt. Mocht er onverhoopt toch een storing zijn, dan zijn onze specialisten snel ter plaatse om dit direct op te lossen of via noodlucht en aanverwante persluchtbehandeling de continuïteit waarborgen.

De werkzaamheden binnen deze industrie bestaan uit het aanleggen, onderhouden en waarborgen van de efficiëntie van de installatie. Lekdetectie is daarom onderdeel van het periodieke onderhoud. Via een overzichtelijke rapportage houden we onze klanten op de hoogte van wat er speelt op de verschillende locaties.

De volgende productgroepen behoren tot ons standaard leveringspakket voor de drinkwaterbedrijven:

• Compressoren
• Persluchtbehandeling
• Pompen
• Stromingstechniek

Al meer dan 25 jaar leveren wij onze producten en diensten aan bedrijven binnen deze industrie. We beschikken over uitgebreide applicatiekennis en werken met gerenommeerde leveranciers. Wilt u ook verzekerd zijn van een efficiënte en veilige productie? Onze specialisten helpen u graag verder.

Enkele van onze leveranciers

Product categorieën

Onze diensten

Klanten

Neem gerust contact met ons op… 

Vragen over onze producten of diensten?
Onze specialisten staan u graag te woord.

Contactfoto