Locatie: Alphen aan den Rijn
Functietitel: Service monteur
Werkweek: 32 – 40 uur
Dienstverband: Vast
Ervaring: Junior, Medior, Senior
Richting: Hydrauliek en/of Pneumatiek

 

Wij hebben een uitdaging en jij bent de oplossing!

Dat is namelijk precies wat Luitec biedt én zoekt. Binnen onze Technische dienst, bestaande uit 8 betrokken collega’s, is het altijd ‘booming business’. Om deze reden zijn wij dan ook op zoek naar een ‘Service Monteur’. Jij gaat namelijk ons Serviceteam versterken binnen een bedrijf waar geen enkele dag hetzelfde is.

Ik hoor je denken, wat ga ik precies doen?

Voor onze serviceafdeling zal je bij de klant en in onze werkplaats onderhouds- en storingswerkzaamheden gaan verrichten aan persluchtinstallaties en mechanische apparatuur. Denk hierbij aan diverse soorten compressoren en pompen. Je wordt primair inzetbaar als compressor specialist maar je zal zo nodig ook onze andere serviceteams gaan helpen bij de uitvoering van revisies aan ‘rotating equipment’ en kleppen.
Je zal met name actief zijn in West- en Zuid-Nederland maar je komt zo nu en dan ook op andere plaatsen in Nederland en Europa. Er is een servicewagen voor je beschikbaar waarmee klanten bezocht kunnen worden. Het is onderdeel van de functie dat je een paar keer per jaar op doordeweekse dagen in een hotel of bungalow verblijft. Dit is wanneer de werkzaamheden meerdere dagen duren en ver van huis zijn.

Wat ga je verder leren?

Daarnaast leer of mag jij ook de grotere persluchtinstallaties en -opstellingen monteren. Maar ook leer jij een (nood) oplossing te bedenken bij een storing bij één van onze klanten.
‘Along the road’ krijg je hierbij de juiste begeleiding van experts binnens- én buitenshuis. Tevens krijg jij de mogelijkheid jezelf verder te ontwikkelen zodat je op termijn breder en/of meer specialistisch ingezet kan worden. Daarbij houden we rekening met je niveau en mogelijkheden.

Dit is het profiel waar jij je in herkent:

• Je hebt affiniteit met techniek en persluchtsystemen en/of mechanische apparatuur. Tekening lezen is een pluspunt.
• Je heb kennis van pneumatiek, hydrauliek, besturingstechniek en mechanische techniek en/of wil dit (verder) gaan ontwikkelen. Elektrotechniek is een pré.
• Je woont bij voorkeur in de regio Rotterdam of Alphen aan den Rijn en omstreken i.v.m. de centrale ligging.
• Je beheerst Nederlands in woord en geschrift. Engels is een pré.
• Je hebt rijbewijs B. Rijbewijs E en VCA-vol is een pré.
• Je bent handvaardig, klantgericht, verantwoordelijk, veiligheidsbewust en zelfstandig.
• Je hebt bij voorkeur een Havo of technische Mbo-opleiding in de richting van Installatietechniek (installaties en systemen), Werktuigbouw, Mechatronica of Werktuigkundige Installatie. Maar richting Constructietechniek of Service & Onderhoud is ook mogelijk. Of een vergelijkbare opleiding en/of achtergrond.

In wat voor organisatie kom je te werken?

Luitec is een no-nonsense groeiend en informeel familiebedrijf welke al meer dan 25 jaar actief is als technische dienstverlener.
Luitec is met name gespecialiseerd in persluchtinstallaties, aandrijf- en stromingstechniek en machinekamer- en werkplaatsinrichtingen voor de industrie en maritieme sector. Vanuit ons specialisme verzorgen we het onderhoud en installatiewerk voor diverse technische installaties zoals persluchtcompressoren en pompsystemen.

Als Service Monteur zal je in de eerste plaats werkzaamheden gaan uitvoeren voor Luitec BV maar daarnaast ook Sellon BV en Startflow BV bijstaan waar nodig. Samen vormen zij de Van Stenis Group. De drie bedrijven werken regelmatig samen en geloven in de kracht van samenwerken. Niet voor niets luidt onze missie ‘Together in control’.
De Van Stenis Group is een familiebedrijf en is gevormd door drie broers die de organisatie leiden. De bedrijven zijn alle drie ambitieuze technische dienstverleners, die naast de verkoop van producten ook engineering- en servicewerkzaamheden verrichten voor hun klanten. Al onze producten en servicediensten sluiten op elkaar aan en zijn gericht op het controleren van proces ‘flow’.

Wat krijg je ervoor terug?

• De mogelijkheid om jezelf middels training te ontwikkelen tot een ervaren monteur.
• Bij goede prestaties een vast contract.
• Unieke werkomgeving en interessante klantenkring. Denk hierbij aan jachtwerven, producenten van medicijnen of bierbrouwerijen.
• Marktconform salaris op basis van jouw kennis, ervaring en ambitie.
Salarisindicatie: €2500 – €3500. Dit bedrag is zonder onkostenvergoedingen.
• Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
• Informele, toegankelijke werksfeer waar plek is voor gezelligheid.
• Werktijden van maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur. En vrijdag tot 16:00 uur. Meer flexibele werktijden zijn in samenspraak mogelijk.
• Een periodieke storingsdienst draaien is mogelijk, incl. storingsdienstvergoeding.

Enthousiast geworden?

Twijfel niet en stuur je cv en bondige motivatie per mail naar hr@vanstenisgroup.com t.a.v. Jessica Quant. Je mag Jessica ook altijd bellen op 088-00 44 643 of kom gerust eens langs, de koffie staat klaar. Meer informatie over ons vind je op www.luitec.nl