Standlocatie: Moerdijk en Alphen aan den Rijn
Werkweek: 32- 40 uur
Werkervaring: Enkele jaren aansluitende werkervaring
Functieniveau: Mbo-4

Als Meewerkend Voorman ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van onze serviceactiviteiten bij de klant gericht op onderhoudswerkzaamheden aan procesinstrumentatie. En voer je verder revisies van kleppen en membraanwissels uit voor onze klanten in de industrie en daarmee de voedings- en farmaceutische sector. Je komt terecht in een gezellig serviceteam waarvan je de juiste begeleiding zal ontvangen. Word jij onze nieuwe collega?

Wat ga je verder doen?

Voor onze serviceafdeling zal je bij de klant en in onze werkplaatsen voorinspecties en onderhouds- en storingswerkzaamheden gaan coördineren en/of verrichten aan mechanische apparatuur. Je wordt primair inzetbaar als kleprevisie-specialist maar je zal ook de andere serviceteams gaan helpen bij de uitvoering van revisies aan pompen, compressoren en persluchtsystemen.

Er zijn allerlei vaardigheden en kennis nodig om je werk zelfstandig of in teams bij ons te kunnen doen. Dat maakt het werk leuk, uitdagend en elke dag anders. Door het beheersen van al deze vaardigheden, kun je zorgen dat de apparatuur van onze klanten weer in optimale staat raakt.

Je zal met name actief zijn in West- en Zuid-Nederland maar je komt zo nu en dan ook op andere plaatsen in Nederland. Er is een servicewagen voor je beschikbaar waarmee klanten bezocht kunnen worden. Het is onderdeel van de functie dat je een aantal keer per jaar op doordeweekse dagen in een hotel of bungalow verblijft. Dit is wanneer de werkzaamheden meerdere dagen duren en ver van huis zijn.

Misschien zijn sommige vaardigheden nieuw voor je. Dat geeft niet. Indien je leergierig en volhardend bent en technisch inzicht hebt kunnen we je de gewenste technische vaardigheden eigen maken. Daarnaast staan onze ervaren monteurs en managers jou altijd bij.

Dit ben jij:

• Je bent technisch onderlegd, kan tekening lezen en hebt affiniteit met projectcoördinatie.
• Je heb kennis van pneumatiek, hydrauliek, besturingstechniek en mechanische techniek en/of wil dit verder gaan ontwikkelen. Elektrotechniek is een pré.
• Je woont bij voorkeur in de regio Rotterdam en omstreken i.v.m. de centrale ligging.
• Je beheerst Nederlands in woord en geschrift. Engels is een pré.
• Je hebt rijbewijs B. Rijbewijs E en VCA-vol is een pré.
• Je bent handvaardig, klantgericht, verantwoordelijk, veiligheidsbewust en zelfstandig.
• Je hebt tenminste een technische Mbo-3 of Mbo-4 opleiding afgerond. Zoals richting: Werktuigbouw, Mechatronica, Werktuigkundige installaties, Mobiele voertuigen, Autotechniek, Vliegtuigtechniek, Service & onderhoud, Mechanisch operator, Werktuigkundige installaties, Grondverzet of Elektrotechnische installaties. Of je hebt een vergelijkbare opleiding en/of achtergrond.

In wat voor organisatie kom je te werken?

Als Meewerkend Voorman zal je in de eerste plaats werkzaamheden gaan uitvoeren voor Startflow BV maar daarnaast ook voor Sellon BV en Luitec BV. Samen vormen zij de Van Stenis Group en zij zijn actief in de procesindustrie en maritieme sector.

De Van Stenis Group is een familiebedrijf en is gevormd door drie broers die de organisatie leiden. De bedrijven zijn alle drie ambitieuze technische dienstverleners, die naast de verkoop van producten ook engineering- en servicewerkzaamheden verrichten voor hun klanten. Al onze producten en servicediensten sluiten op elkaar aan en zijn gericht op het controleren van proces ‘flow’.

De bedrijven bestaan ieder afzonderlijk al meer dan 25 jaar. Bij Luitec BV ligt de focus op het verhandelen en reviseren van compressoren en persluchtinstallaties. Daarnaast verkoopt, reviseert en ontwerpt Startflow BV afsluiters en andere regeltechnische onderdelen en systemen. En Sellon BV richt zich op het onderhouden van pompen en ‘seals’ en de verkoop van aanverwante producten.

Onze betrokken medewerkers streven er samen naar om langdurige relaties aan te gaan met leveranciers, collega’s en klanten. Om zo onze klanten optimaal bij te staan en hen te voorzien van deskundig advies, uitstekende service en betrouwbare producten en diensten. Meer informatie over ons tref je op www.vanstenisgroup.com.

Wat krijg je ervoor terug?

• De mogelijkheid om jezelf middels training te ontwikkelen tot een ervaren voorman.
• Bij goede prestaties een vast contract.
• Unieke werkomgeving en interessante klantenkring. Denk hierbij aan jachtwerven, producenten van medicijnen of bierbrouwerijen.
• Marktconform salaris op basis van jouw kennis, ervaring en ambitie.
• Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
• Informele, toegankelijke werksfeer waar plek is voor gezelligheid.
• Werktijden van maandag t/m vrijdag van 7:30 tot 16:30 uur. Meer flexibele werktijden zijn in samenspraak mogelijk.
• Een periodieke storingsdienst draaien is mogelijk, incl. storingsdienstvergoeding.

Enthousiast geworden?

Twijfel niet en stuur je cv en bondige motivatie per mail naar hr@vanstenisgroup.com t.a.v. Jessica Quant. Je mag Jessica ook altijd bellen op 088-00 44 643 of kom gerust eens langs, de koffie staat klaar.